20% Profit Boost bij Leo Vegas

20% Profit Boost bij Leo Vegas

Behaal meer winst bij het wedden op de Nederlandse Eredivisie voetbalcompetitie. Bij LeoVegas brengen ze de actie en spanning van het Nederlandse topvoetbal rechtstreeks naar jou. Geniet nu van een sensationele 20% Profit Boost op alle Eredivisie weddenschappen.

leovegas sport banner

Waag je kans bij het Nederlands online casino LeoVegas en pak die extra winst dankzij de indrukwekkende 20% Profit Boost. Dit aanbod geeft je de mogelijkheid tot wel €200 EXTRA winst op elke Eredivisie weddenschap die je plaatst!

Bij LeoVegas zijn ze trots op de gepersonaliseerde en unieke promoties voor spelers. Vergeet niet je instellingen aan te passen in je account om op de hoogte te blijven van onze laatste toernooien en aanbiedingen.

Zo activeer je de 20% Profit Boost

Activeer de bonus via de ‘Mijn aanbiedingen’-pagina.Plaats een Eredivisie weddenschap met een maximale inzet van €20 en een minimale gecombineerde quotering van 4.00.Selecteer de 20% Profit Boost in het keuzemenu op het wedformulier; deze is alleen geldig in combinatie met de Bet Builder tool.Zet je weddenschap in en maak kans op een extra winst tot €200.

Voorwaarden 20% Profit Boost

De promotie loopt van 17 oktober 2023 tot 30 maart 2024.Maximale inzet voor de 20% Profit Boost is €20.De Boost is alleen geldig met de Bet Builder tool.Weddenschappen moeten een quotering van minimaal 4.0 hebben.Profit Boosts zijn niet geldig voor systeem- en Each Way-weddenschappen.De Profit Boost is zichtbaar bij pre-match of live weddenschappen.Vervallen weddenschappen komen niet in aanmerking voor Profit Boost uitbetaling.De maximale uitbetaling is €200 per speler.De Profit Boost is 3 dagen geldig na activatie.Profit Boost winsten worden berekend op de nettowinst, exclusief de oorspronkelijke inzet.Alleen echt geld inzetten activeren de Profit Boost.Uitbetaalde Profit Boosts zijn uitgesloten van extra winsten.Extra winsten worden uitbetaald in contanten.Deze bonus is alleen geldig voor spelers in Nederland.Spelers moeten zich aanmelden voor bonussen en e-mails.Weddenschappen buiten de promotieperiode komen niet in aanmerking.Deze bonus kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.LeoVegas kan de promotievoorwaarden wijzigen of annuleren.Accounts die frauduleus handelen, kunnen worden uitgesloten.Door deelname aanvaard je de voorwaarden.LeoVegas algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Algemeen

Spelers moeten zich aanmelden voor promotieberichten in hun profielinstellingen.LeoVegas kan spelers diskwalificeren bij overtreding van voorwaarden of vermoeden van fraude.Bij sluiting van een account tijdens de promotie, vervalt de deelname automatisch.Uitgesloten spelers kunnen niet deelnemen aan de promotie.Spelers moeten 24 jaar of ouder zijn en slechts één account bij LeoVegas hebben.Meerdere accounts leiden tot verlies van winsten.Spelers moeten controleren of gokken in hun jurisdictie legaal is.LeoVegas behoudt zich het recht voor om promoties en voorwaarden te wijzigen.Alle promoties zijn bedoeld voor recreatieve spelers.Per huishouden, IP, e-mail, telefoonnummer, betaalmethode is slechts één promotie beschikbaar.

Author: Richard Lee