25% Free Bet Bij Jacks.nl

25% Free Bet Bij Jacks.nl

Ben je op zoek naar een spannende manier om je sportweddenschappen naar een hoger niveau te tillen? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Bij JACKS.NL introduceren ze hun nieuwe wekelijkse promotie waarmee je een Free Bet ter waarde van 25% van je inzet kunt verdienen. Lees verder om te ontdekken hoe je hiervan kunt profiteren.

Hoe doe je mee?

ACTIVEER DE BONUS

Elke vrijdag beschikbaar.

ZET IN OP DE EREDIVISIE/EERSTE DIVISIE

Plaats een live weddenschap op minimale odds van 1.50.

ONTVANG JOUW FREE BET ( max 10 euro)

De wekelijkse promotie loopt van vrijdag 00:01 uur tot en met maandag 23:59 uur. Dit betekent dat je tijdens het weekend volop kunt genieten van deze geweldige aanbieding.

Deelnemingsvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze promotie, zijn er enkele belangrijke voorwaarden waaraan je moet voldoen:

Je moet minstens 24 jaar oud zijn om deel te nemen aan deze promotie.Je moet de bonus activeren voordat je de kwalificerende weddenschap plaatst.

Hoe verdien je de 25% Free Bet?

Het verdienen van de 25% Free Bet is eenvoudig. Volg gewoon deze stappen:

Activeer de bonus.Plaats een kwalificerende weddenschap op de Eredivisie of Eerste Divisie.

Een kwalificerende weddenschap wordt gedefinieerd als een live weddenschap met odds van minimaal 1.50 per selectie. Houd er rekening mee dat weddenschappen met odds lager dan 1.50 niet in aanmerking komen als kwalificerende weddenschap. Zorg er ook voor dat je de bonus activeert voordat je de weddenschap plaatst, anders komt deze niet in aanmerking.

Uitzonderingen

Er zijn enkele uitzonderingen waarmee je rekening moet houden:

Als je als speler gelimiteerd wordt door onze provider en je geen kwalificerende weddenschap(pen) kunt plaatsen, kom je niet in aanmerking voor de 25% Free Bet.Weddenschappen die geplaatst zijn met een Free Bet, Live Free Bet, Odds Boost of Profit Boost worden niet beschouwd als kwalificerende weddenschappen.Weddenschappen die gevoid (geannuleerd) zijn of waarop een cash-out is aangevraagd, worden eveneens niet meegerekend als kwalificerende weddenschappen.

Het gebruik van de 25% Free Bet

Zodra je kwalificerende weddenschap is afgerond, wordt de 25% Free Bet beschikbaar gesteld bij jouw ‘Beschikbare bonussen’. Je kunt deze Free Bet gebruiken voor live weddenschappen met minimale selectie odds van 1.50. Houd er rekening mee dat de 25% Free Bet 7 dagen geldig is vanaf het moment van claimen. Restitutie is niet mogelijk als de Free Bet niet binnen deze geldigheidsduur wordt ingezet.

Bij JACKS.NL staan transparantie en eerlijkheid voorop. Hun Bonusvoorwaarden en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze promotie, dus zorg ervoor dat je deze leest voordat je deelneemt.

Mis deze kans niet om je sportweddenschappen naar een hoger niveau te tillen en profiteer van de geweldige 25% Free Bet-promotie. Activeer de bonus, plaats je kwalificerende weddenschap en geniet van de spanning van live wedden op Eredivisie en Eerste Divisie wedstrijden. Veel succes en veel plezier bij dit Nederlands casino online!

jacks banner breed

Author: Richard Lee