Bingo Acties bij Tombola – Win Grote Prijzen!

Bingo Acties bij Tombola - Win Grote Prijzen!

Tombola heeft iedere week leuke promoties voor hun spelers. De laatste dagen van augustus staan er ook weer leuke bingo acties op het programma. Neem eens een kijkje en laat je verrassen!

tombola banner breed

The Great One €10.000

€10.000 GEGARANDEERD! Op maandag 28 augustus van 20:00 tot 22:00 kun je meedoen met The Great One bingo! Speel iedere ronde mee voor de gegarandeerde Full House prijs van €500, met 1x een mystery Full House prijs van €10.000!

Pizza Party!

Oooooh Pizzaaa! De Pizza Party wordt weer gespeeld! Woensdag 30 augustus van 20:00 tot 22:00 speel je niet alleen mee voor de gegarandeerde Full House prijs van €175, maar ook maak je in de chat kans op 6x Domino’s Pizza vouchers t.w.v. €20! De winnaars ontvangen de vouchers per email. Actie geldig vanaf 24 jaar.

Moppen Bingo!

Wil je een hilarische avond beleven? Doe dan mee met de Moppen Bingo op donderdag 31 augustus van 20:00 tot 22:00! Er is een gegarandeerde Full House prijs van €175! Bij Tombola gaan ze lekker moppen tappen!

Tombola is een legaal Nederlands casino

Tombola, de legale Nederlandse bingo site, biedt spelers een vermakelijke en veilige omgeving om vanuit huis bingo te spelen. Met een breed scala aan bingospellen en verschillende thema’s, zorgt Tombola voor opwinding en sociale interactie. Spelers kunnen genieten van diverse prijzen, jackpots en bingo acties, terwijl ze profiteren van strenge regelgeving en beveiliging om eerlijkheid te waarborgen.

Tombola onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijke platform en toegewijde klantenservice, wat resulteert in een plezierige speelervaring. Of je nu een ervaren speler bent of nieuw in de wereld van bingo, Tombola biedt een legale en lonende optie voor iedereen die op zoek is naar online bingoplezier.

Author: Richard Lee