Bingo online beginners gids | Informatie

Bingo online beginners gids | Informatie

Een bingoliefhebber, maar niet zeker hoe je moet spelen? Dan moet je dit artikel doorlezen! Alles wat je moet weten over hoe je Bingo online kunt spelen, van de oorsprong van het spel tot de meest recente ontwikkelingen, zullen we behandelen.

Hoe werkt Bingo?

De basisprincipes van online bingo zijn eenvoudig.

Zodra het spel is geselecteerd, ontvangen spelers een virtuele kaart die overeenkomt met hun keuze. Deze zien eruit als rasters; de rijen en kolommen zijn vooraf gemarkeerd met een reeks getallen.

Computersoftware begint nummers te trekken zodra het spel begint. Zoals de nummers worden genoemd, moeten spelers ze van hun kaarten markeren om het snelle spel bij te houden. Ze kunnen ook de auto dub-functie gebruiken om ervoor te zorgen dat ze nooit een oproep missen.

Je kunt een prijs winnen als je een lijn, meerdere lijnen of al je nummers afbakent – een full house is bekend in het spel. Wanneer een speler een vol huis krijgt, wordt het spel beëindigd en zijn ze uit de competitie.

Online bingo-regels hebben de neiging om enigszins te variëren op basis van de kaartgrootte.

Basic Online Bingo Regels

De meeste online bingoregels stellen spelers in staat om wijzigingen aan te brengen in hun persoonlijke accounts. Spelers kunnen een aantal aspecten van hun account aanpassen aan hun individuele voorkeuren, van het bedrag dat ze kunnen storten tot manieren om binnen hun budget te blijven.

Daarnaast kunnen ze het volgende doen:

ZelfbegrenzingWachtwoord- en accountbeveiliging

Bij het online bingo spelen, zijn spelers niet verplicht om hun echte naam te gebruiken. Het is aan hen om een leuke naam of alias te bedenken die voor alle berichten wordt gebruikt. Er zijn verschillende strategische overwegingen te maken bij het spelen van online bingo.

Spelers moeten beslissen:

Auto dab – Een automatisch geactiveerde functie die ballen markeert zodra ze zijn getrokken.Automatisch kopen – Op voorkeuren gebaseerde automatische kaartaankopen.Geavanceerd kopen – Tickets kopen voor aankomende games die mensen niet op het juiste moment online kunnen kopen.

Om op de hoogte te komen van de belangrijkste online bingoregels, als nieuwe bingospelers (of ervaren spelers die wat herinnering nodig hebben aan hoe online bingo werkt), moeten spelers het volgende overwegen:

Navigeren op de site

Zodra spelers zich hebben aangemeld en hun eerste storting hebben gedaan, is het een goed idee om de site te leren kennen. Elke website is anders, dus het kan een tijdje duren om erachter te komen waar alles staat. De meeste sites hebben duidelijke tabbladen die je naar verschillende delen van de site brengen, zoals spellen, promoties, uw account, mobiele bingo-opties, enzovoort. Behandel deze tabbladen als jouw bingogidsen.

Bingo Schema

Omdat bingo een spel is dat veel mensen laat spelen, moeten spellen op een bepaald tijdstip beginnen. Wat betreft populaire bingosites, er zijn er veel, dus bingospelers hoeven niet te lang te wachten. Het spel kan op elk moment beginnen, op het moment dat je inlogt – 24 uur per dag, elke dag van het jaar.

Bingo Lobby

Wanneer je online bingo speelt, is er een lobby waar je belangrijke informatie kunt vinden over hoe je online bingo kunt spelen en soorten bingo die je kunt spelen. Je ziet ook hoe je geld kunt storten en meer. Het zal hoogstwaarschijnlijk de startpagina zijn. Wanneer je op het tabblad klikt, worden browsers naar de lobby gestuurd in plaats van naar de site. De meeste websites maken het eenvoudig voor mensen om hun geld eruit te halen. Geld opnemen staat vaak op de ‘bank’ of kassierpagina; het is eenvoudig en duidelijk gemarkeerd op de meeste sites.

Bingo Kamers

Een van de kamers in een bingohal wordt een ‘bingokamer’ genoemd. Hier wordt elk type bingospel gespeeld. Kies een spel en klik op het tabblad. Het moet gemakkelijk zijn om door elke kamer te bewegen, waarbij elke functie duidelijk is gemarkeerd en gelabeld. Wanneer je online bingo speelt, is het kiezen van kaarten een van de belangrijkste tactische beslissingen die je kunt nemen.

Denk aan het volgende:

Hoeveel kaarten te spelen in elk spelWelke nummerspreads ze op de kaarten hebben (vooral bij het spelen van meerdere kaarten)Chat Room/Moderators – Chat games en chatrooms

Naast winnen is bingo erg leuk omdat je met andere mensen kunt praten terwijl je speelt. Veel bingospellen hebben chatrooms waar mensen over strategieën kunnen praten en gewoon een leuke tijd samen kunnen hebben. Er zijn mensen die alle chats bekijken om er zeker van te zijn dat alles eerlijk is.

Spelers kunnen uit het spel worden verbannen als ze ongepaste opmerkingen maken, dus het wordt altijd beleefd gehouden. Als je een chatspel speelt, kun je extra punten krijgen om mee te doen en aardig te zijn.

Wat zijn de verschillende soorten bingo?

Ondanks het feit dat de regels van online bingo over het algemeen hetzelfde zijn, zijn er een aantal varianten die in verschillende spellen te vinden zijn. Om succesvol te zijn, moeten spelers het verschil kunnen zien tussen verschillende soorten spellen en volledig vertrouwd zijn met de regels van elk spel waaraan ze deelnemen.

Bingo spel types omvatten:

90 ballen bingo

Dit is het meest voorkomende type bingospel. Wedstrijden worden gespeeld op 9×3 grid, met 15 nummers van 1 tot 90. In de meeste gevallen zijn er drie prijzen, twee lijnen en uiteindelijk een full house. Tenzij anders vermeld, kunnen de twee individuele regeltoekenningen elke regel op het raster zijn en vindt het full house plaats wanneer alle 15 nummers zijn afgevinkt.

80 ballen bingo

De 80 ball bingo wordt ook wel coverall bingo genoemd. Spelers krijgen een raster van 4×4 met nummers van 1 tot 80; de eerste persoon die alle 16 nummers afstreept, wint. Je kunt maar één prijs winnen in dit spel.

75 ballen bingo

Ook bekend als patroonbingo, 75 ball bingo heeft een 5×5 raster, met nummers van 1 tot 75. Er zijn af en toe alle spellen beschikbaar, hoewel de persoon die het vereiste patroon als eerste markeert meestal wint. Dit kan een horizontale, verticale of diagonale lijn zijn.

Slingo

Slingo is een online spel voor meerdere spelers en één speler dat aspecten van slots en bingo combineert. Sal Falciglia Sr., een vastgoedontwikkelaar uit New Jersey, creëerde het spel in 1994. Hij lanceerde ook Slingo, Inc. om games te ontwikkelen en te distribueren op basis van het Slingo-thema.

Slingo-spellen stellen spelers in staat om te communiceren in een online omgeving die verschillende delen van het populaire 75-ball bingospel combineert met enkele van de meer traditionele bingo gokkastfuncties. De primaire gameplay-omgeving bestaat uit een raster van 5 x 5 nummers met de slotrollen van het spel er net onder.

Meest populaire Bingo online Patronen

Naarmate de populariteit van bingo de afgelopen jaren steeg, namen ook nieuwe winnende patronen toe. Veel spelers realiseren zich dat ze lang geleden een bingo hebben gevormd, maar hebben hun kans gemist om het bekend te maken.

Daarom is het goed om de huidige trends te kennen. Er zijn nu normale en “gekke” bingopatronen. Statische patronen zijn standaardpatronen. Ze kunnen niet op de kaarten worden verplaatst, dus spelers moeten de juiste vierkanten markeren om het patroon te construeren. Statische ontwerpen omvatten vliegtuigen, honkbaldiamanten en stoelen.

De maffe bingo-ontwerpen kunnen echter 90, 180 en 270 graden worden gedraaid op de bingokaarten. Dit helpt spelers om winnende patronen te ontdekken en prijzen te winnen. Wacky Wild Patterns zijn statisch en kunnen overal op de kaart worden geplaatst Wild Crazy Patterns kunnen het spel spannender maken, maar worden niet aanbevolen voor beginners. Andere maffe bingopatronen zijn Moving en Blackout.

Bingo online patronen om te verkennen

Als je een winnend patroon wilt vinden, moet je de meest voorkomende combinaties kennen. Hoewel er talloze permutaties zijn, geven de meeste bingospelers de voorkeur aan een paar combinaties. Hoewel niets in steen is gebeiteld met bingo, kun je proberen een van de onderstaande winnende patronen te bouwen.

Klok Bingo

Als je regelmatig bingo speelt, online of persoonlijk, zul je merken dat de klok een populair motief is. Het is het best te omschrijven als een enorme cirkel rond je ticket met een klokwijzer in de rechterbenedenhoek.

Het klokpatroon is vrij populair op gamingwebsites en veel spelers geven er de voorkeur aan bingospellen te spelen die het bevatten. Als je als eerste het Klokpatroon afstreept en Huis claimt, ontvang je een leuke bonus.

Wijnglas patroon

Het Wijnglas is een ander populair motief. Het is zo populair dat het kan worden gekoppeld aan meerdere bingospellen in één ruimte. Het heeft 11 cijfers en lijkt op een wijnglas.

Omdat het Wijnglaspatroon slechts 11 nummers vereist, wordt de winnende combinatie vaak snel afgekrast. Het kost minder tijd om bingo te spelen in een ruimte waar deelnemers ernaar streven om de nummers in de vorm van een wijnglas af te strepen.

Bingo Windmolen Patroon

Het Windmolenpatroon is ook behoorlijk populair onder bingospelers. Daarom vind je dit patroon terug in veel bingospellen, zowel in fysieke als virtuele bingohallen.

Dit ontwerp is voor een 75 Ball Bingo spel en heeft 17 nummers. Deze winnende combinatie heeft vier enorme vierkanten in elke hoek en een nummer in het midden dat ze verbindt. De naam van het patroon komt van de gelijkenis met een windmolen.

Omdat dit patroon vereist dat er meer cijfers worden gemarkeerd, is het spel langer en duurt het langer voordat één gelukkige speler het winnende patroon raakt.

Bel patroon

Patronen worden vaak gebruikt rond een bepaalde tijd van het jaar. Het Bell Pattern wordt meestal gezien in kerstbingokamers omdat het past bij de vakantiegeest en het spel feestelijker en spannender maakt. Het wordt echter ook op andere momenten van het jaar gebruikt.

Dit winnende patroon vereist dat spelers 13 cijfers op specifieke plekken markeren. Dit betekent dat spellen met het Bell Pattern in een langzamer tempo worden gespeeld, omdat het markeren van de juiste plekken op het ticket lang kan duren.

Het Bell Pattern wordt meestal geassocieerd met progressieve bingospellen, wat betekent dat als je de eerste bent die een bel op je ticket heeft, je een enorm bedrag kunt winnen.

Zuurstok

Dit winnende patroon heeft de vorm van een zuurstok of een vraagteken. Het heeft 7 nummers en wordt meestal gevonden in progressieve bingospellen. Spelers die als eerste het Candy Cane Pattern op hun bingoticket markeren, hebben een grote kans om een grote beloning te winnen.

De progressieve jackpot wordt alleen gewonnen als je bingo noemt en de vorm van de zuurstokvorm vormt in een bepaalde set roepnummers.

Als je het winnende patroon verwerft na de reeks oproepen van het spel, krijg je nog steeds de gebruikelijke uitbetaling voor het Candy Cane-patroon. Maar de progressieve jackpot wordt niet gewonnen en je kunt het opnieuw proberen in het volgende bingospel.

Heksenhoed

Dit is een ander populair bingopatroon, dus je zult niet veel progressieve spellen vinden die alleen het Heksenhoedpatroon gebruiken. Het bestaat uit 13 nummers en wordt meestal gebruikt in Bingospellen met Halloween-thema.

Het is niet zo eenvoudig als de eerste zijn die dit patroon krijgt, en het duurt langer dan andere winnende combinaties. Ondanks dat het niet gekoppeld is aan progressieve spellen, kan de Heksenhoed grote extra prijzen opleveren voor online bingospelers.

Pijl patroon

Dit winnende patroon kan in elke hoek en diagonale lijn worden geproduceerd. Het is een 9-nummer winnende vorm in bingo games.

Omdat het aantal nummers waaruit dit patroon bestaat kleiner is dan andere patronen, worden de bingospellen die er gebruik van maken sneller gespeeld. Je kunt een prijs winnen door als eerste een pijl op je bingokaart te zetten.

Bloed, Zweet & Tranen

Dit bingo ontwerp heet Blood, Sweat &Tears omdat het moeilijk te vormen is. Deze winnende combinatie is complex omdat het drie verschillende bingopatronen bevat. Met uitzondering van de vier hoeken maken alle andere ontwerpen deel uit van het interessante Blood, Sweat &Tears bingo patroon.

Het is gemakkelijk te begrijpen waarom het spel zo lang duurt, omdat dit patroon moeilijk te markeren is. Een enkel bingopatroon is al moeilijk genoeg, laat staan drie. De eerste persoon die het Blood, Sweat &Tears Pattern behaalt, wint fantastische prijzen.

Letters en cijfers

Letterpatronen worden vaak gebruikt in bingospellen. Deze zijn vrij populair in zowel fysieke als online bingohallen. Afhankelijk van de letter van het bingospel, kun je een gemakkelijker of uitdagender patroon tegenkomen. Letters worden vaak geconstrueerd op de buitenste randen en diagonalen van de kaart. Populaire bingopatronen zijn Y, T, E, X en Z.

Veel bingospellen bevatten ook numerieke patronen. Deze kunnen ook variëren in moeilijkheidsgraad vanwege de cijfercombinaties. De meeste bingopatronen hebben 7 of een van de volgende nummers: 3, 4 of 8.

Bingo Patronen

Er zijn talloze verschillende bingopatronen die op je kaart kunnen worden gemarkeerd, maar ze kunnen niet allemaal in één stuk worden verzameld. De winnende patronen worden meestal uitgezonden of getoond op het computerscherm voor het bingospel. De lengte van het spel en de moeilijkheidsgraad van het patroon worden bepaald door de hoeveelheid getallen en de vereiste vorm.

Andere opmerkelijke bingopatronen zijn Kite, Umbrella, Airplane, Turtle, Christmas Tree, Dollar Sign en Snowflake. Wees niet bang om als eerste de winnende nummers te deppen. Bingo is immers een kansspel en je hebt misschien het geluk om groot te winnen.

Bingo Online spelen vs Spelen in een Bingo Hall

Vraag je je af of online bingo spelen beter is dan het spelen in een bingohal? Laten we de voor- en nadelen van deze kwestie samen afwegen.

Hier is onze vergelijking:

Voordelen van het spelen van Bingo Online:

Online bingo spelen is meestal goedkoper dan naar een bingohal gaan.Je kunt gratis bingospellen online spelen zonder geld uit te geven, en zelfs als je besluit om voor echt geld te spelen, zijn de buy-ins meestal veel lager dan in traditionele bingokamers.Er zijn aanzienlijk meer games beschikbaar dan op fysieke locaties, wat betekent dat je een veel betere kans hebt om er een te vinden die bij je schema en budget past.Veel casino’s online hebben bonussen en loyaliteitsprogramma’s waarmee spelers cashback en gratis tickets kunnen verdienen door simpelweg te spelen.Je kunt online bingo spelen vanuit het comfort van je eigen huis. Dit betekent dat je geld kunt besparen op reizen, geld kunt besparen op drankjes en snacks op de locatie en gewoon kunt ontspannen in jouw eigen huis tijdens het spelen.

Nadelen van het spelen van Bingo Online:

Op afstand spelen maakt het moeilijker om te socialiseren, wat voor sommigen de schoonheid van het spel kan verstoren.Bij het online gokken vinden sommige mensen het misschien uitdagender om in de zone te komen. Omdat spelers en stafleden geen fysieke connectie hebben, is het gemakkelijker voor mensen om op een zijspoor te raken en meer geld te verliezen dan ze hadden verwacht, omdat ze niet in staat zijn om mindgames met hun tegenstanders uit te voeren.Het kan moeilijk worden om je te concentreren bij afwezigheid van een grote menigte spelers, wat leidt tot onjuiste kaartmarkeringen en gemiste oproepen.Potentiële problemen met de internetverbinding of softwarefouten kunnen spelers frustreren en spelverstoringen veroorzaken.

Laten we het nu hebben over fysieke bingohallen.

De voordelen van het spelen van bingo in een landbased casino

Persoonlijk spelen is veel socialer dan online spelen. Een van de belangrijkste voordelen van het spelen van bingo in persoon is chatten met andere spelers aan de tafel en het lachen en geklets, wat gewoon niet mogelijk is bij het spelen van bingo online.Hebben meestal een aangenamere sfeer dan online salons. Het kan interessanter zijn om persoonlijk te spelen, met muziek en gebabbel om je heen, en het kan eenvoudiger zijn om in de groove van het spel te komen.

Het nadeel van het spelen van bingo in een landbased casino

Het is misschien een beetje prijzig, met buy-ins die vaak de kosten van online games overschrijden.Traditionele locaties bieden soms een mindere selectie van games dan online locaties, dus je kunt er misschien geen vinden die bij jouw schema of budget past.Fysieke locaties kunnen behoorlijk luidruchtig zijn, waardoor het moeilijk is om de caller te horen of met andere spelers te praten; dit kan ook spelverstoringen veroorzaken als spelers proberen over het geluid te praten.Reizen van en naar een fysieke locatie kan tijdrovend en duur zijn, vooral als je ver weg woont van bingo hallen.Als je de twee opties naast elkaar vergelijkt, lijkt het spelen van online bingo meer voordelen te bieden. Al deze factoren combineren om online bingo aantrekkelijker te maken voor veel spelers.

Waarom zou je bingo moeten spelen?

Bingo is een leuk, gemakkelijk te leren spel dat mensen samenbrengt. Het is een spel dat je thuis met je vrienden en familie kunt spelen. Als alternatief kun je voor echt geld spelen op het internet. Als je beter wilt worden in bingo, begin dan met de fundamenten en werk je een weg omhoog naar complexere strategieën en tactieken. Zorg er bovendien voor dat je bingo speelt op betrouwbare websites en apps.

Author: Richard Lee