Blockbusters toernooi bij Fair Play

Blockbusters toernooi bij Fair Play

Iedere maand heeft het Nederlands online casino een leuk toernooi voor je klaarstaan. In januari kun je het Blockbusters toernooi spelen met wederom een grote prijzenpot.

fairplay banner breed

Hoe word je kampioen in het toernooi?

Bereik de hoogste winstvermenigvuldiger in een enkele ronde tegen het einde van het toernooi om bovenaan de ranglijst te komen en je beloning in ontvangst te nemen. Je vindt de deelnemende games onder de ‘spellen’ tab.

Hoe kwalificeer je je voor de ranglijst?

Registreer je voor deelname aan het toernooi (leeftijdsgrens: minimaal 24 jaar). Doe mee met een minimale inzet van €0,40 echt geld per draai. Voltooi ten minste 25 spins. Zorg dat je in totaal minimaal €10,00 echt geld inzet. Let op: inzet met bonusgeld telt niet mee.

blockbusters

Samengevatte voorwaarden van het Blockbusters toernooi

Winnen van het Toernooi:Behaal de hoogste uitbetalingsfactor in één ronde aan het einde van het toernooi.Eindig bovenaan in het klassement om je prijs te ontvangen.Deelnemende spellen staan op de ‘spellen’ tab.Klassement en Deelname:Aanmelden vereist (minimale leeftijd 24 jaar).Speel met een minimale inzet van €0,40 cash per spin.Minstens 25 spins spelen.Totaal minimaal €10,00 cash inzetten (bonusgeld is uitgesloten).Toernooi Organisatie:Georganiseerd door FPO Nederland B.V.Start- en einddatum staan op de toernooipagina.Deelnamevereisten:Alleen voor spelers met een actief en geverifieerd account.Deelname door aanmelding en inzet in de aangegeven periode.Inzetten met bonusgeld tellen niet mee.Deelnemende spellen worden aangegeven op de toernooipagina.Prijzen:Prijzen worden vooraf bekendgemaakt en automatisch toegekend na het toernooi.Prijsuitreiking elk vol uur na afloop toernooi.Bonusgeldprijzen kunnen inzetvereisten hebben.Prijzen zijn niet overdraagbaar.Bij gelijke scores beslist laatste activiteit in toernooi over positie.Communicatie:Deelnemers worden met bijnaam of initialen op het leaderboard getoond.Geen persoonlijke berichten per e-mail aan winnaars.Geen correspondentie over uitslag en prijstoekenning.Overige Voorwaarden:Medewerkers van de organisator zijn uitgesloten van deelname.De organisator kan deelnemers diskwalificeren bij oneerlijk spel.Organisator mag spelvoorwaarden wijzigen of het spel aanpassen/staken.Klachten via klantenservice van de organisator.Bonusvoorwaarden en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Author: Richard Lee