bonus bij Kansino tot wel 4x 25%

Kansino sponsor van Top 1000 Allertijden

Januari staat vaak bekend als een sombere maand, maar bij Kansino bewijzen we het tegendeel! Maak je klaar om je game-ervaring naar nieuwe hoogten te brengen met de speciale stortingsbonus voor deze maand. Nederlands online casino Kansino biedt je de kans om je stortingen met maar liefst 25% te verhogen, en dat niet één keer, maar tot wel 4 keer! Hier zijn alle details die je nodig hebt om te profiteren van deze geweldige aanbieding.

Kansino slots

Hoe werkt de 4x 25% bonus bij Kansino?

25% Extra Storting: Maak je storting van minimaal € 20 om te beginnen. Bij Kansino geloven ze in overvloedige beloningen, daarom verhogen ze je storting met een extra 25%! Dat betekent dat als je € 100 stort, je met € 125 kunt spelen.Tot € 50 Extra Speelgeld: Met onze bonus kun je tot wel € 50 extra speelgeld verdienen, waardoor je meer kansen krijgt om te winnen.4 Keer Te Claimen: Je kunt deze stortingsbonus maar liefst 4 keer claimen tijdens de actieperiode, zolang je stortingen doet van € 20 of meer. Dat betekent meer kansen om te profiteren!

Hoe claim je de 4x 25% bonus bij Kansino?

Het is eenvoudig om de bonus te claimen bij Kansino:

Klik op “Claim Bonus” of selecteer de bonus in het stortingsvenster.Doe een storting van € 20 of meer.Claim je stortingsbonus en begin te genieten van de extra speelruimte.

Bonusvereisten

Om ervoor te zorgen dat alles eerlijk verloopt, zijn hier de belangrijkste vereisten voor deze bonusaanbieding:

Promotieperiode: Deze aanbieding is geldig vanaf 8 januari 2024 om 12:00 CET tot en met 31 januari 2024 om 23:59 CET.Leeftijdsvereiste: Deze aanbieding is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder die een account hebben geregistreerd bij kansino.nl en niet onderworpen zijn aan enige tussenkomst waarvoor een afkoelingsperiode geldt volgens de toepasselijke wetgeving.Minimale Storting: Het minimale stortingsbedrag om in aanmerking te komen voor deze aanbieding is € 20.Inzetvereisten: Het bonusbedrag wordt automatisch aan je saldo toegevoegd en moet binnen 30 dagen vóór opname 30 keer worden ingezet.Spelbijdragen: Houd er rekening mee dat sommige spellen een hoger percentage bijdragen aan de inzet dan andere, en sommige dragen helemaal niet bij. Raadpleeg de lijst met bijdragen voor elk afzonderlijk speltype in de Algemene Bonusvoorwaarden.Mobiele App: Deze aanbieding kan niet worden geclaimd via de mobiele app.Maximale Bonus: De bonus van 25% is van toepassing op een storting van € 20 of meer die in één storting op je account wordt geplaatst. Het maximale bonusbedrag is € 50.Uitsluitingen: Spelers die bij aanvang van de actie voor de gehele actieperiode hun limiet hebben bereikt en/of recentelijk een interventie hebben gekregen met betrekking tot hun speelgedrag, zijn uitgesloten van deelname aan bonusacties.

Vergeet niet dat de Algemene Bonusvoorwaarden van toepassing zijn op deze aanbieding. Kansino staat voor eerlijk spel en verantwoord gokken, en ze moedigen hun spelers aan om verantwoordelijk te spelen. Profiteer van deze geweldige bonusaanbieding en laat januari je gelukkigste maand van het jaar worden bij Kansino!

Author: Richard Lee