Borussia Dortmund – Union Berlin met de beste bookmakers

Wedden op Leipzig - Bayern

Aanstaande zaterdag staan Borussia Dortmund en Union Berlin tegenover elkaar in de zevende speelronde van de Bundesliga. De wedstrijd zal worden afgewerkt in het Signal Iduna Park. 

Voor een weddenschap op deze wedstrijd, ga je naar een legaal Nederlands casino. De volgende aanbieders bieden ook sportweddenschappen aan.

Union Berlin

Union kent een moeilijke start van het seizoen. De zes punten uit zes wedstrijden, waarvan de laatste vier verloren gingen, zorgen niet voor feestvreugde in Berlijn. Het debuut in de Champions League daarentegen is een geweldig feest onder de fans. Het Olympiastadion van stadgenoot Hertha BSC werd gebruikt voor de eerste wedstrijd tegen Braga. Ruim 70.000 fans zagen het Champions League debuut in Berlijn.

Maar ook in het miljardenbal gaat het niet geweldig voor de Berlijnse club. Beide wedstrijden werden verloren. Met Braga op drie punten moeten er snel resultaten worden geboekt om eventueel nog te kunnen overleven. Al heerst er bij Union in de Champions League nog altijd het motto dat meedoen belangrijker dan winnen is. 

Borussia Dortmund

Borussia Dortmund heeft een aardige seizoensstart. Die Schwarzgelben hebben een goede beurt gemaakt in de Bundesliga, waar ze nog altijd ongeslagen zijn. Op dit moment staat BVB op de vierde positie met veertien punten. In de Champions League werd de eerste wedstrijd verloren in het Parc des Princes. Mbappe en Hakimi zorgden voor de Parijse treffers. De tweede wedstrijd in de Champions League zal op woensdagavond worden gespeeld in het eigen Signal Iduna Park tegen AC Milan. 

Voor Julian Ryerson is het een bijzondere wedstrijd. De Noorse rechtsback speelde van 2018 tot 2023 voor Union Berlin en maakte de overstap naar Borussia Dortmund. Rense Bensebaini speelt zaterdag niet mee vanwege een schorsing. Ook Bauza doet niet mee voor die Schwarzgelben. Aan de kant van Union Berlin spelen Knoche, Khedira, Dehl, Schäfer en Fofana niet mee. 

Beide ploegen stonden in het verleden tien keer tegenover elkaar. Zeven keer wonnen die Borussen, drie keer won Union. Nog nooit eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Union won nog nooit in Dortmund. 

Wedden op Borussia Dortmund – Union Berlin

Voor komende zaterdag is Borussia Dortmund veruit de favoriet voor de overwinning. Jack’s betaalt bij een overwinning van BVB 1.62 keer je inzet uit. Een overwinning van Union Berlin heeft een quotering van 5.5. Een gelijkspel tussen beide clubs betaalt 4.4 keer je inzet uit. 

Voor komende zaterdag kunnen je een combinatieweddenschap toepassen waarin Borussia Dortmund wint, er meer dan 2.5 treffers vallen en beide teams komen tot scoren. Bij Jack’s krijg je een verdrievoudiging van je inzet terug. Voeg je daar een treffer van Sebastian Haller toe dan schiet de odd omhoog naar 5.8. 

Author: Richard Lee