Carnaval Toernooi bij ComeOn!

Carnaval Toernooi bij ComeOn!

Dit jaar brengt het Carnaval seizoen niet alleen feest en plezier, maar ook een spannende kans voor de liefhebbers van online gaming. Het is tijd om je geluk te beproeven in het Carnaval Toernooi, waar een indrukwekkende prijzenpot van €4.500 klaarligt om verdeeld te worden onder 100 gelukkige winnaars.

De uitdaging? Stijg naar de top van de ranglijst en grijp de kans om een deel van deze aanzienlijke som te winnen, met als kers op de taart een hoofdprijs van maar liefst €1.200!

Deelname en speelwijze

Om deel te nemen, is het simpel: Maak een account bij het Nederlands casino ComeOn! Meld je aan voor het toernooi door op ‘Accepteren’ te klikken bij de deelnemende spellen en speel tussen woensdag 7 februari 00:01 uur en dinsdag 13 februari 23:59 uur. Je doel is een zo hoog mogelijke win-to-bet verhouding te behalen. De minimale inzet is slechts €0,50, waardoor het toernooi toegankelijk is voor iedereen met een avontuurlijke geest.

Stap voor stap naar de overwinning

Opt-in voor het ToernooiSelecteer een Carnaval Toernooi-spel en bevestig je deelnameScoor de Hoogste Win-to-Bet Verhouding: De win-to-bet ratio wordt berekend door het gewonnen bedrag te delen door de inzet. Hoe hoger deze verhouding, hoe hoger je kansen.Bestorm de Top 100: Eindig in de top 100 en je wint een prijs.

Deelnemende spellen

Er is een breed scala aan spellen waaruit je kunt kiezen, variërend van klassieke slots zoals ‘Hot Joker’ en ‘Big Runner Deluxe’ tot innovatieve opties zoals ‘Runner Runner Megaways’ en ‘Candyways Bonanza 3 Megaways’. Elk spel biedt unieke kansen en ervaringen, waardoor elke draai een nieuwe kans op succes is.

Regels en voorwaarden

Deelname vereist een expliciete aanmelding tijdens het actieve toernooi.Alleen scores behaald tijdens het toernooi tellen mee.Jackpotwinsten en speciale spelkenmerken worden niet meegeteld voor de ranglijst.Deelname is beperkt tot spelers van 24 jaar en ouder.Prijzen variëren van €10 tot €1.200, afhankelijk van de ranglijstpositie.

Beloningen en erkenning

Winnaars kunnen hun prijzen binnen 72 uur na afloop van het toernooi claimen. Mocht er een gelijkspel zijn, dan wordt dit opgelost door een willekeurige trekking.

Het Carnaval Toernooi is een geweldige kans om deel te nemen aan een spannende competitie en aanzienlijke prijzen te winnen. Met een eenvoudige deelnameprocedure en een breed scala aan spellen om uit te kiezen, is dit de perfecte kans om je geluk te beproeven. Ben je klaar om de Carnaval festiviteiten naar een hoger niveau te tillen? Doe mee met het Carnaval Toernooi en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars!

Author: Richard Lee