EK-kwalificatie van Nederland dit weekend

EK-kwalificatie van Nederland dit weekend

Het competitievoetbal ligt een weekend stil en maakt plaats voor de internationale wedstrijden. De EK-kwalificatie loopt tegen het einde aan en na deze interlandweek weten we welke teams er in de zomer van 2024 in Duitsland mogen gaan spelen om de Europese titel. Nederland heeft aan drie punten uit de twee wedstrijden genoeg voor een ticket voor het EK. Zes punten zijn waarschijnlijk nodig om in pot 2 uit te komen en dus een betere loting te krijgen. 

Ga je wedden op de EK-Kwalificatie, dan doe je dat bij een Nederlands casino dat ook sportweddenschappen aanbiedt. De volgende aanbieders zijn legaal in Nederland.

EK-kwalificatie Nederland – Ierland

Komende zaterdag speelt Nederland de thuiswedstrijd tegen Ierland in de Johan Cruijff ArenA. In september eindigde het in het Aviva Stadion in Dublin 1-2. Ierland kwam na vier minuten op voorsprong door een strafschop na een handsbal te benutten. Nederland kreeg ook al snel een strafschop toebedeeld die door Gakpo werd binnengeschoten. Na de rust schoot Wout Weghorst op aangeven van Denzel Dumfries de tweede Nederlandse treffer binnen. Uit de 23 gespeelde ontmoetingen tegen de Ieren won Oranje er 12. Vier keer eindigde de wedstrijd gelijk en zeven keer wist Ierland te winnen. 

Voor komend weekend is Nederland veruit de favoriet voor de driepunter. Bij een overwinning van Oranje betaalt Jacks 1.19 keer je inzet uit waardoor je deze wedstrijd goed kunt gebruiken in een combinatie weddenschap met meerdere kwalificatiewedstrijden. 

Een gokje welke je kunt toepassen op deze wedstrijd is een overwinning van Nederland waarbij Nederland ook bij rust voor staat, er meer dan 2.5 treffers vallen en Cody Gakpo (evenals in Dublin) scoort. Voeg je deze vier weddenschappen samen, dan betaalt Jack’s je 3.6 keer iedere euro uit. 

EK-kwalificatie Gibraltar- Nederland

Tijd om bij te komen is er niet, dinsdagavond staat de laatste wedstrijd op het programma. Uit bij Gibraltar, op papier de zwakste broeder uit Groep B. Gibraltar wist uit de zeven gespeelde wedstrijden tot dusver nog geen punten te pakken. Sterker nog, Gibraltar maakte geen enkele treffer en kreeg er 21 tegen. Geen veelbelovende statistieken. Voor het Nederlands elftal de kans om met ruime cijfers te winnen. De wedstrijd in de Kuip eindigde afgelopen maart in 3-0 toen Depay en Aké (2x) voor de treffers zorgden. Beide heren zijn er nu wegens blessures niet bij. 

In de geschiedenis stonden beide landen slechts drie keer tegenover elkaar. Nederland won alle drie de ontmoetingen met gemak. Twee jaar geleden stond Nederland tegenover Gibraltar in de kwalificatie voor het WK in Qatar. Daar won Oranje met 0-7 en 6-0. Memphis is met vijf treffers uit drie wedstrijden de topscorer. 

De overwinning van Nederland keert slechts 1.01 keer je inzet uit en wordt gezien als een zekerheidje. Ook hier is het verstandig om te wedden met een handicap. Zo kun je inzetten op de eerste treffer van Thijs Dallinga. De 23 jarige aanvaller van Toulouse werd opgeroepen door Koeman aangezien Ajacieden Brobbey en Bergwijn geblesseerd zijn. Daarnaast kun je inzetten op veel treffers, een overwinning van Oranje met meer dan 4.5 treffer is geen gekke wedstrijd komende dinsdag. 

Author: Richard Lee