Free spins na een storting bij betnation

Free spins na een storting bij betnation

Betnation biedt nu een geweldige kans om je geluk te beproeven met een stortingsbonus die je Free Spins oplevert voor de populaire gokkast “7 Sins” van Play’n GO. Lees verder om alles te ontdekken over deze aanbieding en hoe je jouw Free Spins kunt claimen.

betnation banner

Het aantal Free Spins

Bij betnation is de hoeveelheid plezier die je kunt beleven recht evenredig met de hoogte van je storting. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

Bij een storting van €20 ontvang je 40 Free Spins.Bij een storting van €50 ontvang je maar liefst 100 Free Spins.Als je besluit €100 te storten, word je beloond met een verbazingwekkende 200 Free Spins.Voor de echte durfals die €150 storten, wachten er zelfs 300 Free Spins op je!

Hoe kun je de betnation Free Spins Stortingsbonus claimen?

Het is een eenvoudig proces om je Free Spins te bemachtigen en te genieten van de opwinding van de “7 Sins” gokkast:

Log in bij betnation: Als je al een account hebt bij betnation, kun je direct doorgaan naar de volgende stap. Zo niet, maak dan snel een account aan om van deze aanbieding te profiteren.Ga naar de Kassa en claim de bonus: Navigeer naar de Kassa-sectie op de website en claim de bonus. Zorg ervoor dat je minimaal €20 stort om in aanmerking te komen voor deze geweldige aanbieding.Geniet van jouw Free Spins voor 7 Sins: Nadat je de storting hebt gemaakt en de bonus hebt geclaimd, kun je meteen beginnen met het draaien van de rollen op “7 Sins” en proberen om je geluk te beproeven.

Belangrijke bonusvoorwaarden

Het is essentieel om op de hoogte te zijn van de bonusvoorwaarden om het maximale uit deze aanbieding te halen:

Deze aanbieding is geldig vanaf 27-09-2023 om 12:00 uur tot 30-09-2023 om 13:00 uur.De waarde van elke Free Spin bedraagt €0,10.Om in aanmerking te komen voor deze beloning moet je storting minimaal €20 bedragen.Na het claimen van de stortingsbonus is deze zeven dagen geldig.De stortingsbonus kan slechts eenmaal per speler worden geclaimd.Als je een uitbetaling wilt aanvragen na het claimen van deze bonus, moet de storting van €20, €50, €100 of €150 minstens één keer worden ingezet op een van de slots, blackjack– en/of poker-spellen.

Wie kan niet deelnemen?

Bij het Nederlands casino betnation zijn ze toegewijd aan verantwoord spelen. Daarom zijn alle kwetsbare personen uitgesloten van deelname aan deze aanbieding, waaronder:

Jongvolwassenen (18-24 jaar)Personen die kenmerken van risicovol speelgedrag vertonenPersonen die zichzelf hebben uitgesloten van deelname aan kansspelen

Mis deze kans niet!

Betnation biedt je een geweldige kans om je geluk te beproeven en te genieten van een van de meest opwindende gokkasten, “7 Sins” van Play’n GO. Claim nu je stortingsbonus en pak die Free Spins voordat de aanbieding afloopt. Veel plezier en veel succes!

Author: Richard Lee