‘Iedereen Wint’ actie bij Tombola

'Iedereen Wint' actie bij Tombola

Tombola, de prominente aanbieder van online bingo, kondigt spannende acties aan voor november. Liefhebbers van bingo kunnen uitkijken naar de ‘Iedereen Wint’ actie, een unieke kans voor leden van Tombola.

tombola banner breed

Minimaal 1 euro bij de “Iedereen wint” actie

Deze actie, geldig tot en met 20 november 2023, belooft dat elke deelnemer minstens €1 wint. Bovendien hebben spelers de kans om €2 of €5 te winnen. Om mee te doen, is aanmelding vereist. Ga eenvoudig naar je Tombola-account, bezoek de promotiepagina, meld je aan voor de bonus, kies een geluksgetal, en maak kans op een prijs.

Legaal in Nederland

Tombola, oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk, is een toonaangevende naam in online bingo. Sinds de legalisering van online gokken in Nederland is Tombola, met een licentie van de Kansspelautoriteit, actief in Nederland. Deze uitbreiding volgde na hun succes in het VK, waar ze al sinds 2006 actief zijn.

Meer dan alleen bingo

De website van Tombola biedt meer dan alleen bingo. Leden kunnen ook genieten van unieke arcadespellen, exclusief ontwikkeld door Tombola. Deze spellen vind je nergens anders, wat de speelervaring bij Tombola extra speciaal maakt.

Interesse in de ‘Iedereen Wint’-actie? Zorg dat je 24 jaar of ouder bent om deel te nemen. Voor meer informatie over de bonusvoorwaarden, bezoek de officiële website van Tombola. Hier vind je alle details om optimaal van deze actie te profiteren.

Het aanmaken van een account bij Tombola is eenvoudig. Klik op de “Speel mee” knop en volg de stappen om je aan te melden. Zodra je account actief is, kun je meedoen aan de ‘Iedereen Wint’-actie en genieten van het unieke aanbod van spellen op Tombola.

Dit is jouw kans om deel te nemen aan een van de meest spannende acties in de online bingowereld. Grijp deze kans bij Tombola en beleef de spanning van online bingo op een geheel nieuw niveau. Met Tombola wint iedereen!

Author: Richard Lee