Playson Toernooi op JACKS.NL met €20.000 aan prijzen

Playson Toernooi op JACKS.NL met €20.000 aan prijzen

Bent u klaar voor een opwindende uitdaging met geweldige prijzen? Het Playson Toernooi op JACKS.NL biedt u de kans om deel uit te maken van een spannende competitie met een prijzenpot van €20.000! Lees verder om alles te weten te komen over hoe u kunt meedoen, uw kansen kunt vergroten en fantastische beloningen kunt winnen.

jacks banner breed

Deelname aan het Toernooi

Het toernooi start op donderdag 9 november om 12:00 uur en loopt tot maandag 13 november 2023, 12:00 uur. Om mee te doen, hoeft u alleen maar een van de deelnemende spellen te openen en op ‘accepteren’ te klikken. Eenvoudig, toch?

De uitdaging: Scoor uw hoogste multiplier

Uw plek op het scorebord wordt bepaald door uw hoogste multiplier. Bijvoorbeeld, als u €1 inzet en €10 wint, heeft u een multiplier van 10x. De uitdaging is om in een enkele ronde de hoogst mogelijke multiplier te scoren bij een van de deelnemende spellen.

Kwalificatiecriteria

Om te kwalificeren voor de promotie, moet u minimaal 25 spins van minimaal €0,20 per spin maken. Uw hoogste multiplier wordt automatisch toegevoegd aan het scorebord zodra u de initiële 25 spins voltooid heeft.

De prijzen bij het Playson Toernooi op JACKS.NL

In totaal worden er €20.000 aan prijzen verdeeld onder de beste 1.000 spelers. De prijzen variëren van €1.200 voor de eerste plaats tot 10 Free Spins voor de 1000ste plaats. Alle prijzen worden binnen 72 uur na afloop van het toernooi toegevoegd aan uw account.

Prijzen schema Playson Toernooi op Jacks.nl

Deelnemende spellen

Een reeks spannende spellen doen mee met het Playson toernooi, waaronder Royal Coins 2 Hold and Win, Lion Gems, en meer. Kies uw favoriete spel en begin met het verzamelen van die multipliers!

Deelnemende spellen Playson toernooi

Bonusvoorwaarden en speelbeperkingen

Deelname is alleen mogelijk voor spelers van 24 jaar of ouder. Alle geldprijzen hebben een rondspeelvoorwaarde van 1x. De Free Spins zijn 7 dagen geldig op specifieke spellen zoals Bozo Cats en Buffalo Power Christmas.

Conclusie

Mis deze kans niet om deel uit te maken van het spannende Playson Toernooi op JACKS.NL. Met een eenvoudige aanmelding, een reeks van uitdagende spellen en aantrekkelijke prijzen, is dit het perfecte moment om uw geluk te beproeven. Meld u nu aan bij dit Nederlands casino en laat het spel beginnen!

Author: Richard Lee