Pragmatic Play Prijs Drop bij Jacks.nl

Pragmatic Play Prijs Drop bij Jacks.nl

Ben je klaar voor een spannend toernooi waar je elke draai kans maakt op een willekeurige prijs? Doe mee met de Pragmatic Play Prijs Drop en maak kans op een deel van een gigantische prijzenpot van €245.000 per week! Dit spannende evenement begint op 7 februari en loopt tot 6 maart 2024.

jacks banner breed

Wie kan deelnemen?

Dit evenement staat open voor alle spelers van 24 jaar en ouder. Het enige wat je nodig hebt, is een actief account bij JACKS.NL. Ben je nog niet aangemeld? Geen probleem! Open gewoon een van de geselecteerde Pragmatic Play spellen en klik op de aanmeldknop om te beginnen.

Hoe doe je mee met Pragmatic Play Prijs Drop?

Meld je aan voor het toernooi: Selecteer een deelnemend Pragmatic Play spel en accepteer de uitdaging.
Speel geselecteerde slots: Kies uit een breed scala aan populaire spellen zoals Wolf Gold™, Sweet Bonanza™, en The Dog House Megaways™. De minimale inzet per spin is slechts €0,50.
Win op elk moment: Tijdens het toernooi kun je bij elke spin zomaar een prijs winnen!

Deelnemende spellen

Wat kun je winnen?

Pragmatic Play deelt dagelijks €35.000 uit, verdeeld over 1.500 prijzen. Prijzen variëren van €10 tot maar liefst €2.500. Het mooie is dat je meerdere prijzen kunt winnen en deze worden direct aan je account toegevoegd zonder rondspeelvoorwaarden.

Belangrijke voorwaarden

De promotie is alleen geldig tijdens de genoemde periode.Deelnemers moeten 24 jaar of ouder zijn.Het Nederlands casino JACKS behoudt zich het recht voor om de promotie te wijzigen of te beëindigen.

Controleer altijd de volledige bonusvoorwaarden en de algemene voorwaarden op JACKS.NL voor de meest actuele informatie. Dit is jouw kans om groots te winnen met de Pragmatic Play Prijs Drop. Dus, waar wacht je nog op? Meld je aan, kies je favoriete slot en laat het geluk in jouw voordeel werken!

Author: Richard Lee