Profit Boost bijLeoVegas

Profit Boost bijLeoVegas

Ontdek de passie van de Eredivisie, de top van het Nederlandse voetbal, met een niet te missen aanbod van LeoVegas. Als je geniet van de energie en spanning van voetbalweddenschappen, heeft LeoVegas iets speciaals voor jou: een 20% Profit Boost die jouw winsten kan opvoeren, met de kans op een extra €200 bovenop jouw normale winst!

Personaliseer je spelervaring

Bij LeoVegas waarderen ze een persoonlijke touch. Pas daarom jouw instellingen aan om zeker te zijn dat je op de hoogte bent van de nieuwste promoties en toernooien die ze aanbieden. Dit is de kans om niet alleen in te zetten, maar ook om jouw winsten te maximaliseren.

Hoe werkt het?

Activeer de bonus: Ga naar ‘Mijn aanbiedingen’ en schakel deze winst verhogende bonus in.Plaats de weddenschap: Kies een Eredivisie-match en zet tot €20 in met minimaal gecombineerde odds van 4.00.Selecteer de boost: In het wedformulier vind je een dropdownmenu waar je de 20% Profit Boost selecteert, te gebruiken met de Bet Builder.Wacht op jouw winst: Zie hoe jouw potentiële winst tot wel €200 extra stijgt bij een succesvolle weddenschap.

De kleine lettertjes

De promotie loopt van 17 oktober 2023 tot 30 maart 2024. Het is belangrijk om te weten dat de Profit Boost alleen geldig is met echt geld inzetten en niet gebruikt kan worden met gratis weddenschappen of bonusgeld. Extra winsten worden in contanten uitbetaald, zodat je vrij over jouw prijs kunt beschikken.

Waarom LeoVegas?

Het Nederlands casino LeoVegas staat bekend om zijn toewijding aan spelersplezier en eerlijk spel. Ze volgen strikte regels om te verzekeren dat bonussen en promoties alleen voor recreatieve doeleinden zijn en eerlijk worden toegepast. Bovendien, als je in Nederland bent, heb je exclusieve toegang tot deze bonus, waarbij de algemene voorwaarden van LeoVegas van toepassing zijn.

Klaar om te Beginnen?

Bezoek LeoVegas, pas jouw instellingen aan, claim jouw Profit Boost, en duik in de wereld van Eredivisie weddenschappen met een voorsprong. En vergeet niet: speel bewust en geniet van het spel!

Author: Richard Lee