Profit Boosts & Free Bet voor Formule 1

Profit Boosts & Free Bet voor Formule 1

De Formule 1 strijkt dit weekend weer neer in Nederland. Veel van de Verstappen fans zullen live gaan kijken. Spannend genoeg zou je zeggen. Toch kan het nog leuker, want ga je wedden via het Nederlands casino Jacks bij deze GP, dan krijg je 2 Profit Boosts en 1 Free Bet bij een storting.

jacks banner breed

Deze speciale aanbieding bevat de volgende voordelen:

Twee keer een Profit Boost van 25%, te gebruiken voor weddenschappen op de kwalificatierace en de hoofdrace van de Nederlandse Grand Prix. Je kunt deze inzetten als de minimale odds 1.40 zijn.Een Free Bet ter waarde van €10, die je kunt gebruiken om te wedden op ‘Max Verstappen, winnaar van de Nederlandse Grand Prix 2023’.Een Jacks GP Profit Boost Free Bet op 27 augustus.

Hoe kun je van deze voordelen profiteren?

Vraag de bonus aan bij een storting van ten minste €20. Nadat je hebt gestort, ontvang je twee keer een Profit Boost van 25% en een Free Bet van €10. Gebruik deze boosts en free bet om je winst te vergroten of gratis in te zetten op de Nederlandse Grand Prix.

Belangrijke punten om te onthouden:

Deze promotie is geldig vanaf 22 augustus 2023, 12:00 uur, tot en met 27 augustus 2023, 15:00 uur.Alleen spelers van 24 jaar en ouder kunnen aan deze promotie deelnemen.Bij deelname kun je in totaal twee Profit Boosts van 25% en één Free Bet van €10 claimen bij een storting van minimaal €20.De Profit Boosts en Free Bet moeten handmatig worden geclaimd via de “mijn kassa” sectie na het klikken op je balans.Bij een Profit Boost kun je maximaal €50 inzetten en tot €500 extra winst maken.Als de Profit Boosts en de Free Bet niet binnen de gestelde periode worden gebruikt, is er geen restitutie mogelijk.JACKS.NL behoudt zich het recht voor om deze promotie te wijzigen of stop te zetten.De Bonusvoorwaarden en de Algemene Voorwaarden van JACKS.NL zijn van toepassing.

Author: Richard Lee