Sport Welkomstbonus van Circus.nl

Sport Welkomstbonus van Circus.nl

Tot €250 aan Free Bets voor nieuwe Leden! Grijp nu je kans om te profiteren van de sensationele sport welkomstbonus van het Nederlands casino Circus.. Als nieuwe speler kun je jouw eerste storting verdubbelen met free bets, oplopend tot wel 25 gratis weddenschappen ter waarde van €10 elk!

Hoe claim je jouw bonus?

Stap voor Stap naar Jouw Free Bets:

Open een Account: Registreer je snel en eenvoudig bij Circus.nl.Kies de Bonus: Selecteer de sport welkomstbonus en doe een eerste storting van minimaal €20.Ontvang ‘Vergrendelde’ Free Bets: Krijg free bets ter waarde van 100% van jouw eerste storting. Deze blijven vergrendeld tot je jouw eerste inzetten plaatst.

Zo speel je de Free Bets van de Sport Welkomstbonus vrij:

Plaats Bets in bij het Sportsbook: Zet minimaal €20 in om jouw free bets te activeren. Dit kan met één bet van €20 of meerdere kleinere bets.Ontvang Automatisch Jouw Free Bet: Na het afhandelen van jouw weddenschap ontvang je de free bet in jouw betticket.

Voorbeelden van wat je kunt ontvangen:

Stort €20, Ontvang 2 Free Bets van €10Stort €250, Ontvang 25 Free Bets van €10Stort €500, Ontvang 25 Free Bets van €10

De voordelen en voorwaarden van de Sport Welkomstbonus

Voordelen:

Gratis Weddenschappen: Ontvang free bets als onderdeel van de welkomstbonus.Verhoogd Budget: Je initiële budget wordt verhoogd, waardoor je meer kunt inzetten zonder extra risico.Verken de Betting Wereld: Gebruik de free bets om nieuwe sporten te ontdekken en jouw wedvaardigheden te verbeteren.

Voorwaarden Sport Welkomstbonus:

Exclusief voor nieuwe Spelers van 24 jaar of ouder: De bonus is alleen beschikbaar voor nieuwe leden die zich registreren en een eerste storting van minimaal €20 doen bij het online sportsbook van Circus.nl.

Ontdek de spannende wereld van sportwedden met Circus.nl en vergroot je winstkansen met de aantrekkelijke welkomstbonus. Registreer nu, claim jouw bonus en begin jouw avontuur in sportweddenschappen!

Author: Richard Lee