Van Gerwen | De beste bookmakers

Grand slam dart 2022 |  Berita

Aankomende zaterdagmiddag neemt Michael van Gerwen het in de achtste finale op tegen Stephen Bunting. De wedstrijd staat gepland om 13.45 alwaar de best of 7 sets wordt gespeeld. De eerste speler op vier sets wint de wedstrijd en gaat door naar de kwartfinale. Van Gerwen mag zich de favoriet noemen. Hij krijgt een odd van 1.59 toebedeeld. Stephen Bunting heeft een quotering van 2.37.

Van Gerwen is goed op dreef. Hij won zijn openingswedstrijd tegen Keane Barry met 3-0 in sets met een gemiddelde van 98.17. Tegen Richard Veenstra pakte van Gerwen wederom alle sets en won hij met 4-0. Het gemiddelde in deze partij van de Brabander was 101.39. Bunting won op zijn beurt van Ryan Joyce met 3-0 in sets en pakte Florian Hempel met 4-0. De gemiddelden waren soortgelijk als die van Van Gerwen.

Laatste ontmoetingen

In de laatste ontmoetingen tussen beide heren was het telkens van Gerwen die aan het langste eind trok. Uit de laatste achttien ontmoetingen won Bunting slechts één wedstrijd. De laatste keer dat van Gerwen en Bunting tegenover elkaar op een wereldkampioenschap stonden was in 2019. Van Gerwen won de ontmoeting met 4-0 in sets en een gemiddelde van 20 punten hoger. De Vlijmenaar won met 104 gemiddeld tegenover 84 gemiddeld van Bunting.

Weet van Gerwen komend weekend weer met 4-0 te winnen dan krijg je daar bij de bookmakers 7.75 keer je inzet voor terug.

Wedden op darten bij de bookmakers

Wedden op darten bij bookmakers is een spannende manier om de sport te volgen. Dartwedstrijden, vaak vol drama en verrassingen, zijn perfect voor weddenschappen. Bookmakers bieden verschillende markten aan, zoals wedstrijdwinnaar, hoogste finish en 180 scores. Strategisch wedden vereist kennis van spelersvormen, statistieken en soms zelfs de psychologie achter de sport.

Het is belangrijk om verantwoord te wedden, rekening houdend met je eigen limieten. Live wedden tijdens dartwedstrijden voegt een extra dimensie toe, waarbij kansen dynamisch veranderen naarmate de wedstrijd vordert. Succesvol wedden op darten kan niet alleen winstgevend zijn, maar verhoogt ook het plezier van het kijken naar deze fascinerende sport.

Author: Richard Lee