WK dames dinsdag 1 augustus

WK dames dinsdag 1 augustus

De echte voetballiefhebbers zitten op dinsdagochtend weer voor de televisie. Op het WK dames van 1 augustus komt Nederland in actie. Om het kijken nog spannender te maken, kun je een weddenschap plaatsen bij een Nederlands casino. De volgende aanbieders geven je de beste odds.

WK dames dinsdag 1 augustus: 09:00 Vietnam – Nederland

Oranje neemt het in de derde groepswedstrijd op tegen Vietnam. De, op papier, zwakste schakel uit de groep. Tegen de Verenigde Staten behaalde Nederland een belangrijk gelijkspel. Kansen aan weerszijden gingen naast maar een gelijkspel is voor beide partijen een te accepteren uitslag. De Verenigde Staten en Nederland zijn naar alle waarschijnlijkheid de twee landen die naar de knock-out gaan. Portugal kan op papier nog door naar de knock-out met haar drie punten. 

Vietnam en Nederland hebben nog niet eerder tegenover elkaar gestaan. Komende dinsdag zal de eerste ontmoeting worden. Nederland heeft niets te vrezen tenzij de Oranje Leeuwinnen een complete off-day hebben. Het kwaliteitsverschil met de Vietnamezen is gigantisch. Nederland kan aan het doelsaldo werken tegen Vietnam. Mocht de VS winnen van Portugal dan heeft Nederland drie treffers meer nodig om boven de VS te eindigen op doelsaldo. 

Nederland is veruit de favoriet met een quotering van 1.02. Vietnam keert bij een gigantische stunt 34 maal je inzet uit alwaar een gelijkspel 19 keer iedere euro uitbetaalt. Nederland wint, er worden meer dan 4.5 treffers gescoord en Beerensteyn scoort, heeft bij Jack’s een odd van 2.45.

09:00 Portugal – VS

De Verenigde Staten hebben een soortgelijke wedstrijd als de Nederlandse dames voor de boeg. Op papier een gemakkelijke wedstrijd tegen Portugal. De ploegen stonden in het verleden zeven keer tegenover elkaar. Nog nooit wonnen de Portugezen. Sterker, de Portugese dames wachten al sinds de eerste ontmoeting in 1994 op een doelpunt tegen de Verenigde Staten. Achtereenvolgens eindigde het 5-0, 3-0, 7-0, 2-0, 4-0, 3-0 en 1-0. De laatste wedstrijd dateert uit 2021 tijdens een vriendschappelijke wedstrijd. 

Komende dinsdag betaalt de ploeg van Andonovski je 1.28 maal je inzet uit bij een driepunter. Een Portugese overwinning heeft een odd van 9.5. Je krijgt 5.8 maal iedere ingezette euro terug als er een gelijkspel blijft staan. Portugal heeft nog een klein kansje op een plaats in de knock-out. Daarvoor moeten ze een resultaat behalen tegen de VS en moet Nederland verliezen tegen Vietnam. Bij een gelijkspel van Oranje heeft Portugal enkel bij een overwinning het ticket te pakken. De VS zal de wedstrijd willen winnen om de eerste positie te behouden. 

WK dames dinsdag 1 augustus: 13:00 China – Engeland 

Groep D is een zeer spannende poule geworden. Iedere ploeg maakt nog kans op de tickets in de knock-outfase. Engeland staat er het beste voor met 6 punten uit de gespeelde wedstrijden. In de zwaarbevochten overwinning tegen Denemarken scoorde Lauren James, zus van Reece James, de enige treffer van de wedstrijd. Beide spelers zijn actief voor Chelsea. Een domper was het uitvallen van Keira Walsh die vorig jaar tijdens de EK-finale een belangrijke rol vervulde. Na een zware klap viel Walsh uit met een knieblessure die naar alle waarschijnlijk haar WK eindigt. De middenveldster is na Leah Williamson en Beth Mead de derde sterkhouder van Wiegman die wegens blessureleed het WK moet laten gaan. 

China heeft op haar beurt de wedstrijd tegen Haïti gewonnen met, slechts, 1-0. Rui Zhang kreeg na 29 minuten een rode kaart dat de wedstrijd compleet veranderde. Het overwicht van het Chinese elftal verviel hiermee en de kansen voor een Haïtiaans stuntje werd groter. Lange tijd hield Haïti stand totdat China in de 74e minuut een strafschop kreeg. Shuang Wang scoorde vanaf de stip China naar de driepunter. 

Tegen Engeland delft China op papier het onderspit, echter zijn de Chinezen de angstgegner van de Engelsen. Drie maal stonden beide landen tegenover elkaar. Drie keer won China van Engeland. In 2005, tijdens de Algarve Cup, met 5-3. Tijdens het vierlandentoernooi in 2007 eindigde het 2-0. In 2015 won China tijdens het Yongchuan International Tournament met 2-1. 

De bookmakers geven China een odd van 8 als ze ook de vierde ontmoeting weten te winnen. Een perfecte groepsfase voor de ploeg van Wiegman heeft een odd van 1.4. Een gelijkspel betaalt 4.5 keer je inzet uit. 

Een combinatieweddenschap waarin beide teams scoren, er meer dan 2.5 treffers vallen en Engeland de wedstrijd over de streep trekt heeft een mooie odd van 3.6. 

13:00 Haïti – Denemarken

Haïti neemt het voor het eerst in de geschiedenis op tegen Denemarken. Voor Haïti moet er een wonder gebeuren om nog naar de knock-out te gaan. Echter blijft de mogelijkheid bestaan. Haïti moet met minstens 2-0 winnen van Denemarken en Engeland moet China verslaan. In dit scenario pakt Haïti de tweede positie over. De kans is echter zeer klein dat dit gebeurt. 

Denemarken kroop in de wedstrijd tegen China door het oog van de naald. Een gelijkopgaande wedstrijd met voor beide ploegen weinig kansen leek af te stevenen op 0-0. Denemarken kreeg slechts twee schoten op doel waarvan in de 89e minuut de kans van Amalie Vangsgaard werd omgezet in een treffer. Voor de Denen is dit het moment van het toernooi geweest omdat de tweede wedstrijd tegen Engeland verloren ging. Met deze drie punten doen ze nog mee in de strijd om het knock-out ticket. 

Kijkend naar de odds zien we Denemarken als een torenhoge favoriet met een quotering van 1.3. Een overwinning van Haïti keert 9.5 keer je inzet uit alwaar een gelijkspel 5.5 keer iedere euro uitbetaalt.

bet365 banner breed

Author: Richard Lee