WK dames dinsdag 8 augustus

WK dames dinsdag 8 augustus

Dinsdag worden de laatste achtste finales gespeeld. De laatste twee tickets voor de kwartfinale zullen worden uitgereikt. Vrijdag en zaterdag worden de kwartfinales gespeeld. 

Voor het wedden op het WK dames ga je naar een Nederlands casino. De volgende aanbieders hebben een goede bookmaker sectie.

WK dames dinsdag 8 augustus: 10:00 Colombia – Jamaica

In een knotsgekke laatste speeldag in groep H wist Colombia de groepswinst te pakken. Colombia verloor weliswaar van stuntteam Marokko, maar door het gelijkspel van de Duitsers tegen Zuid-Korea pakken de Colombianen de koppositie. Met zes punten staat Colombia op doelsaldo eerste.

Jamaica mogen we het tweede stuntteam van dit wereldkampioenschap noemen. Met slechts één goal en geen enkele tegentreffer staat Jamaica in de knock-out. Tegen de favorieten Frankrijk en Brazilië werd 0-0 gespeeld. Tegen Panama scoorde Swaby de enige Jamaicaanse treffer van de groepsfase. De vijf punten waren genoeg voor de tweede plek achter Frankrijk. 

De beide ploegen stonden nog niet eerder tegenover elkaar. Komende dinsdag gaan we zien of Jamaica nóg een keer kan stunten. De bookmakers achten de kans echter klein. Colombia is de favoriet voor de plaats in de kwartfinale met een quotering van 2.05. Weet Jamaica binnen 90 minuten de wedstrijd te winnen, dan keert Jack’s daar 4.1 keer iedere euro voor uit. Een gelijkspel tussen beide ploegen heeft een odd van 3.1.  

Colombia scoorde in de groepsfase 4 doelpunten. Panama geen enkele. Een wedstrijd waarin we weinig treffers zullen zien is dus niet ondenkbaar. Minder dan 2.5 treffers heeft een odd van anderhalf maal je inzet. 

WK dames dinsdag 8 augustus: 13:00 Frankrijk – Marokko 

De tweede wedstrijd van de dinsdag is de ontmoeting tussen Frankrijk en Marokko. De Fransen hadden we verwacht in de knock-out. De Marokkanen beleven een droomdebuut op dit wereldkampioenschap. Evenals de heren in Qatar stunten de Marokkaanse vrouwen nu in Nieuw-Zeeland en Australië. 

De ploegen van Renard en Pedros stonden nog nooit eerder tegenover elkaar. Naar alle waarschijnlijkheid eindigt het Marokkaanse sprookje met deze te nemen horde. Frankrijk is op papier een flinke maat te groot. Toch gloort er hoop. In de openingswedstrijd begingen de Fransen een slippertje tegen Jamaica. Het eindigde 0-0. De Marokkaanse selectie heeft laten zien goed voetbal op de mat te kunnen leggen. Dinsdag moet alles meezitten om dit om te zetten in een ticket voor de kwartfinale. 

De bookmakers geven een Marokkaanse stunt binnen 90 minuten een odd van 16. Een weddenschap op de Marokkaanse kwartfinale vertienvoudigt je inzet. Een gokje op de Fransen keert 1.03 keer je inzet uit, 1.14 keer je inzet als Frankrijk binnen 90 minuten wint. Staat er na 90 minuten een gelijke stand op het scorebord dan krijg je 8.5 maal iedere ingezette euro terug. 

Diani Khadidiatou wist tegen Panama een hattrick op haar naam te zetten. Een treffer tegen het Marokkaanse elftal in combinatie met meer dan 3.5 Franse treffers komende dinsdag keert 3.75 maal je inzet uit. 

bet365 banner breed

Author: Richard Lee