WK dames donderdag 27 juli

WK dames donderdag 27 juli

Het WK dames donderdag 27 juli begint al vroeg voor het Nederlands team. Om 3 uur in de nacht spelen ze tegen de VS. Ga je wedden op een van de wedstrijden van dit WK, dan raden we je aan om dit bij een Nederlands casino te doen. De beste aanbieders hebben we voor je geselecteerd.

WK dames donderdag 27 juli – 03:00 Verenigde Staten – Nederland

Midden in de Nederlandse nacht spelen de Oranje Leeuwinnen een rematch van de finale van het wereldkampioenschap vier jaar geleden in Frankrijk. De Verenigde Staten hebben sinds de wereldtitel van 2019 de nodige veranderingen ondergaan. Desalniettemin zijn ze topfavoriet voor de titel. Het wordt een hels karwei voor Oranje om de Verenigde Staten te verslaan, maar er liggen mogelijkheden. Captain Alex Morgan sprak zich in een persconferentie uit over de Oranje Leeuwinnen. Amerika had Nederland zien spelen en zag een gevaarlijke tegenstander, met veel dezelfde namen als vier jaar terug. Dat was in haar optiek goed voor de groepsdynamiek en gevaarlijk voor de VS. 

Nederland begon echter ietwat tam tegen Portugal. Speelsters gaven na afloop ook toe gespannen te zijn voor de start van het WK. Binnen het kwartier had Nederland een corner te pakken. Spitse zette een lange bal voor naar Van der Gragt die binnen knikte. Na de VAR-check bleef de goal staan. Nederland kreeg kansen maar wist dit niet om te zetten in treffers. Ruimte voor verbetering dus. Tegen Portugal liep het goed af, maar tegen de Verenigde Staten kunnen foutjes fataal zijn. Daarnaast moet het met de aanvalssterkte van de komende opponent ook verdedigend goed op orde zijn. Het 3-5-2 systeem, dat tegen Portugal werd gespeeld, werd positief ontvangen door de speelsters. Na afloop sprak men over ruimte voor verbeteringen maar een redelijke basis.  

Ook de Verenigde Staten minder dan iedereen op voorhand had verwacht. Tegen Vietnam eindigde het, slechts, 3-0. Morgan miste een penalty. Het talent van de Portland Thorns, Sophia Smith, maakte twee treffers en gaf de assist op de derde. 

Voor komende donderdag zijn de Verenigde Staten de favoriet voor de overwinning. Jack’s betaalt je bij een Amerikaanse overwinning 1.7 keer je inzet uit. Een Nederlandse driepunter heeft een quotering van 5.2. Een gelijkspel betaalt 3.7 keer iedere euro uit. 

Hoewel Nederland het de VS heel erg lastig kan maken, en er de reële mogelijkheid is om te winnen, is het desondanks verstandig om te gokken met een handicap om de kans van een winnende weddenschap te vergroten. Je kunt Nederland op een virtuele voorsprong zetten. Nederland +1 heeft een odd van 2.07. Een dubbele kans waarbij je X of 2 (gelijkspel of overwinning Nederland) zet betaalt 2.1 maal iedere euro uit. 

Nederland zal tegen de VS het voornamelijk moeten hebben van dode spelmomenten. Zo kwam ook de enige goal tegen Portugal tot stand. Vrije trappenspecialist Sherida Spitse heeft een quotering van 8 achter haar naam staan als ze weet te scoren tegen de VS.  

WK dames donderdag 27 juli – 09:30 Portugal – Vietnam 

De twee verliezende teams uit groep E nemen het om 09.30 tegen elkaar op in het Waikato Stadium in Hamilton. Een stuntje is voor beide ploegen nog haalbaar in de groep maar dan moet deze wedstrijd wél gewonnen worden aangezien de VS en Nederland beide op drie punten staan. Een gelijkspel is naar alle waarschijnlijkheid voor beide teams niet voldoende om door te stoten naar de knock-out. 

De Portugezen zijn de favoriet. Je krijgt 1.11 keer iedere euro terug als de driepunter wordt behaald. Een overwinning waarbij Vietnam niet tot scoren komt en er meer dan 2.5 treffers worden gescoord door de Portugezen heeft een odd van 2.55. 

12:00 Australië – Nigeria 

Nigeria neemt het op tegen gastland Australië in Brisbane. Nigeria speelde gelijk tegen Canada alwaar Australië middels een penalty won van Ierland. Ook voor deze ontmoeting is het gastland de favoriet voor de overwinning. En met de driepunter is Australië zeker van een plaatsje in de knock-out. Voor de Australiërs sinds 2007 een zekerheidje. 

Een gigantische aderlating is de blessure van sterspeelster Sam Kerr. Vlak voor de openingswedstrijd werd bekend dat de aanvalster kampt met een kuitblessure. De wedstrijd tegen Ierland en tegen Nigeria moet ze laten schieten. Als haar herstel voorspoedig verloopt is ze er mogelijk tegen Canada alweer bij. 

Ondanks de afwezigheid van Kerr zijn de Matildas de favoriet voor de driepunter met een odd van 1.44. De Nigeriaanse dames keren 7.1 maal je inzet uit. Een gelijkspel heeft een quotering van 4.6. De favoriet voor een Australische treffer is nu Cailin Foord met een odd van 2.4. 

bet365 banner breed

Author: Richard Lee