WK dames donderdag 3 augustus

WK dames donderdag 3 augustus

Donderdag 3 augustus zijn de laatste groepswedstrijden bij het WK dames en weten we welke zestien landenteams er deel zullen nemen aan de achtste finales. Vrijdag is er een rustdag op het wereldkampioenschap om vervolgens zaterdag te starten aan de knock-outfase van het toernooi. Eerst, op donderdag, nog de twee wedstrijden uit groep H.

Voor een weddenschap op het WK dames ga je naar een betrouwbaar Nederlands casino online. De legale aanbieders die de wedstrijden voor dit evenement aanbieden zie je hieronder.

WK dames donderdag 3 augustus: 12:00 Marokko – Colombia

Marokko schrijft historie. Niet alleen droeg verdedigster Nouhaila Benzina als eerste speler ooit een hijab op het wereldkampioenschap. Ook wonnen de Marokkaanse dames de eerste wedstrijd op het wereldtoneel waardoor er nog mogelijkheden liggen voor een plaats in de knock-out.

Colombia won, zeer verrassend, de wedstrijd tegen die DFB-Frauen. Daarmee voert Colombia het klassement in groep H aan en hebben ze de beste papieren voor een plaats in de knock-out. Linda Caicedo het 18-jarige talent schoot een wereldtreffer binnen. Caicedo kreeg op haar 15e eierstokkanker en overwon de ziekte. Drie jaar later schittert ze op dit wereldkampioenschap. Ze heeft een belangrijke rol in de zes punten van Colombia. Echter is nog niets zeker. Een overwinning van Marokko en de Duitsers kan voor Colombia het einde van dit wereldkampioenschap betekenen.

De ploegen van Reynald Pedros en Nelson Abadía hebben nog geen eerdere ontmoetingen gehad in de geschiedenis van het vrouwenvoetbal. Komende donderdag zal het een interessante ontmoeting worden.

De bookmakers zien de Colombiaanse dames als favoriet voor de overwinning. Weten de Colombiaanse dames ook de derde wedstrijd in Perth te winnen en 9 punten te pakken, dan keert Jack’s daar 1.47 keer je inzet voor uit. Een tweede Marokkaanse stunt heeft een odd van 7 alwaar een gelijkspel 4.25 maal je inzet uitbetaalt.

WK dames donderdag 3 augustus: 12:00 Zuid-Korea – Duitsland

De Duitsers werden diep in blessuretijd verslagen. De Duitsers creëerden meer aanvallen maar wisten niet op doel te schieten. Caicedo maakte een schitterende openingstreffer. Alexandra Popp moest tot de 89e minuut wachten om een strafschop binnen te schieten. In de laatste corner van de wedstrijd was Colombia trefzeker waardoor die DFB Frauen voor het eerst in 28 jaar een groepswedstrijd verloren. In 1995 versloeg Zweden Duitsland met 3-2 in Helsingborg tijdens de tweede groepswedstrijd. Sindsdien bleef Duitsland in de groepsfase ongeslagen.

Zuid-Korea verloor op haar de wedstrijd tegen Marokko. Ook in deze wedstrijd werd historie geschreven. Zuid-Korea had vaker de bal, creëerde meer schoten maar kwam geen enkele keer met een degelijk schot op doel. De vroege openingstreffer van Ibtissam Jraidi deed de Zuid-Koreaanse dames de das om. De WK-droom is dan ook bijna voorbij voor de Zuid-Koreanen. Met geen enkel winstpunt uit de twee wedstrijden kan de ploeg alleen via een Houdini-act nog naar de knock-out. Hiervoor moet met 5 treffers verschil gewonnen worden van Duitsland om het doelsaldo te overbruggen en op drie punten gelijk te komen met Duitsland. Daarnaast moet Marokko verliezen van Colombia.

Jack’s ziet dit niet zo snel gebeuren en geeft de Zuid-Koreaanse dames bij een overwinning 14 keer je inzet terug. De Duitse dames hebben een odd van 1.21 keer je inzet gekregen. Weet Alexandra Popp weer te scoren, dan keert Jack’s daar 1.78 keer je inzet voor uit.

bet365 banner breed

Author: Richard Lee