WK dames maandag 31-7 | Bookmakers

WK dames maandag 31-7 | Bookmakers

Bij het WK dames op maandag 31 -7 zijn weer leuke wedstrijden om een gokje op te wagen. Een inzet doe je bij voorkeur bij een legaal Nederlands casino met een bookmaker sectie. De volgende aanbieders hebben de beste odds.

WK dames maandag 31-7: 09:00 Japan – Spanje 

De wedstrijd tussen Spanje en Japan is een partij die gaat om de eerste plaats in groep C. De landen wonnen de eerste twee wedstrijden tegen Costa Rica en Zambia en staan met zes punten op de veilige plekken. Spanje en Japan zijn dus gekwalificeerd voor de knock-outfase van dit wereldkampioenschap. Deze partij zal de plekken 1 en 2 bepalen. Bij een gelijkspel zal Spanje met één doelpunt verschil boven de Japanners eindigen. 

De beide landenteams stonden vier keer tegenover elkaar. Tweemaal vriendschappelijk, één keer op de Algarve Cup en eenmaal op het She Believes Cup-toernooi. Spanje won drie van de vier wedstrijden. Alleen het vriendschappelijke onderonsje in 2019 eindigde in een resultaat voor de Japanners. Beide ploegen stapten toen met 1-1 van het veld. 

Voor deze wedstrijd zijn de Spanjaarden de favoriet voor de overwinning met een quotering van 1.85. De Japanners hebben een odd van 4.6 bij een driepunter en bij een gelijkspel betaalt Jack’s je 3.35 keer iedere ingezette euro uit. De Spaanse aanvalster Jennifer Hermoso staat op twee treffers dit WK. Weet zij ook tegen Japan trefzeker te zijn, dan staat daar een odd van 3.55 tegenover. 

09:00 Costa Rica – Zambia 

Voor beide landen is het wereldkampioenschap afgelopen. Er liggen geen kansen meer op een ticket in de knock-outfase. Daarom is deze wedstrijd een goede afsluiter voor de Costa Ricaanse en Zambiaanse dames. De beide ploegen stonden nog niet eerder tegenover elkaar en lijken op papier aan elkaar gewaagd. 

De Zambiaanse dames krijgen van de bookmaker een lichte favorietenrol toebedeeld met een quotering van 2.15. Een overwinning van Costa Rica keert één euro meer per ingezette euro uit. Een gelijkspel tussen beide ploegen heeft een quotering van 3.7. Beide ploegen wisten tegen Spanje en Japan niet te scoren. Eindigen ze beide op 0 treffers dit wereldkampioenschap en eindigt de wedstrijd in 0-0 dan heeft Jack’s daar een quotering van 12.5 tegenover staan. 

WK dames maandag 31-7: 12:00 Ierland – Nigeria

De ploeg van Vera Pauw kende een sterke start tegen Canada. Na vier minuten kwamen ze via McCabe op voorsprong. Canada kwam via een eigen treffer van Connolly terug op gelijke hoogte vlak voor rust. Een treffer van Leon zorgde ervoor dat de Ieren verslagen werden. Ze moeten nog altijd wachten op de eerste punten van dit wereldkampioenschap. Met Nigeria bovenaan in de groep lijkt dit een lastige opgave te worden. Ierland is inmiddels al uitgeschakeld. Nigeria heeft de beste papieren in Groep B maar kan, bij een verliespartij, nog worden uitgeschakeld. Aan een gelijkspel hebben de Nigeriaanse dames wel genoeg. 

Nigeria speelde op haar beurt een goede, maar voornamelijk effectieve wedstrijd tegen Australië. In een spannende eindfase van de eerste helft eindigde het 1-1. Beide treffers werden gemaakt in de blessuretijd. Osinashi Ohale maakte 20 minuten na rust de 1-2 voor Nigeria. Niet veel later werkte Oshoala de 1-3 binnen. De Nigeriaanse dames hadden grip op de wedstrijd. Diep in de blessuretijd werkte Kennedy nog de 2-3 binnen, maar de Nigeriaanse driepunter was een feit. 

In de historie stonden Ierland en Nigeria nog niet tegenover elkaar. Nigeria oogt op papier de sterkere ploeg van de twee. De favorietenrol betaalt zich in een odd van 2.07. Een overwinning van de ploeg van Pauw heeft een quotering van 3.5. Een gelijkspel, dat voor beide ploegen een wenselijke uitkomst is, wordt uitbetaald met 3.55 keer je inzet. 

WK dames maandag 31-7: 12:00 Canada – Australië 

Gelijktijdig met de wedstrijd tussen Ierland en Nigeria wordt er afgetrapt tussen Canada en Australië. Zes keer stonden de beide landen tegenover elkaar. Vier ontmoetingen waren vriendschappelijk. Één keer stonden beide landen op de Olympische Spelen tegenover elkaar en in 2007 speelden beide landen een ontmoeting tijdens het wereldkampioenschap. Uit vriendschappelijke ontmoetingen behaalde Canada drie overwinningen. Eén wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Op de Olympische Spelen won Canada met 2-0. 

De wedstrijd tijdens het wereldkampioenschap in 2007 eindigde in een gelijkspel. Het was, net als nu, de derde groepswedstrijd en een belangrijke aangezien beide ploegen nog kans maakten op een plek in de knock-out. In Chengdu kwam Canada al na 1 minuut op voorsprong. Maccallum maakte na rust de gelijkmaker. In de 85e minuut maakte Christine Sinclair, die nog steeds de Canadese goaltjesdief is, de 1-2. Canada leek de buit binnen te hebben. Het was echter Salisbury die namens Australië, in blessuretijd, de gelijkmaker binnenschoot. Deze gelijkmaker betekende dat Australië de tweede plek in de groep pakte en dus naar de knock-out mocht. Canada eindigde als derde. 

Australië wordt door de bookmakers gezien als favoriet met een odd van 2.35. De Canadese dames hebben een quotering van 3. Een gelijkspel, waarmee Canada naar de knock-out gaat, wordt beloond met een quotering van 3.4. Een weddenschap waarin je beide teams laat scoren, Canada laat winnen en er meer dan 2.5 treffers vallen wordt door Jack’s met een verzesvoudiging van je inzet beloond. 

bet365 banner breed

Author: Richard Lee