WK dames woensdag 2 augustus

WK dames woensdag 2 augustus

Het WK dames van woensdag 2 augustus heeft 4 leuke wedstrijden om een gokje op te wagen. Wedden op voetbal doe je bij voorkeur bij een Nederlands casino. Je krijgt goede odds en je bent verzekerd van eerlijk en veilig spelen.

WK dames woensdag 2 augustus: 09:00 Argentinië – Zweden 

In Hamilton zal de derde groepswedstrijd worden gespeeld in groep G. Argentinië neemt het daarin op tegen Zweden. De Zweedse dames zijn met 6 uit 2 veilig voor de knock-out. Argentinië kan op miraculeuze wijze nog naar de volgende fase van het toernooi. Daarvoor moet er gewonnen worden van Zweden en moet Zuid-Afrika een resultaat behalen tegen Italië dat minder gunstig is dan de overwinning van de Argentijnen. De kans dat we Argentinië na woensdag terugzien is erg klein. 

De Zweedse dames laten goede resultaten zien. In de openingswedstrijd werd Zuid-Afrika verslagen en tegen Italië gingen de remmen los. 5-0 was de eindstand uiteindelijk. Vier verschillende doelpuntenmakers en twee treffers van Ilestedt. Drie treffers vielen binnen zes minuten waardoor de extra versnelling die de Zweden hebben duidelijk zichtbaar wordt. 

Niet voor niets zijn de dames van Gerhardsson dan ook de favoriet voor de driepunter. Een perfecte groepsfase van de Zweden met een overwinning is 1.52 maal je inzet waard. Een gelijkspel tussen beide landen verviervoudigt je inzet. Een Argentijnse overwinning keert 6.5 maal je inzet uit. 

Zweden wint, er vallen meer dan 2.5 treffers en Fridolina Rolfö tekent voor een treffer heeft een odd van 4.1. Voeg je hier óók een treffer van Stina Blackstenius aan toe, dan krijg je zeven keer iedere ingezette euro terug. 

09:00 Zuid Afrika – Italië

De wedstrijd tussen Zuid-Afrika en Italië is een directe strijd om het tweede ticket voor de knock-outfase. Italië werd met 5-0 van de mat gespeeld door Zweden, maar won de openingswedstrijd tegen Argentinië. Met deze drie punten staat de ploeg op de tweede plaats. Zuid-Afrika verloor van Zweden en speelde tegen de Argentijnen gelijk. Enkel een overwinning op de Italianen biedt uitzicht op een vervolg aan dit wereldkampioenschap. 

Beide landen stonden nog niet eerder tegenover elkaar. Voor komende woensdag zijn de Italiaanse dames de favoriet voor een overwinning. Een overwinning in Wellington keert 1.63 maal je inzet uit. Weet Zuid-Afrika de eerste driepunter te pakken, dan betaalt Jack’s vijf keer je inzet uit. Een gelijkspel heeft een quotering van 4.2. Italië wist slechts één treffer te maken in deze wedstrijden. Zuid-Afrika liet tegen Argentinië een effectieve wedstrijd zien. Een 0-2 voorsprong werd echter binnen vijf minuten weggegeven waardoor de ploeg van Ellis slechts één punt pakte. Zet je Zuid-Afrika op een 2-0 voorsprong met een handicap dan betaalt Jack’s je 1.38 keer je inzet uit. 

WK dames woensdag 2 augustus: 12:00 Panama – Frankrijk 

Het Franse slippertje tegen Jamaica werd in de tweede wedstrijd tegen Brazilië goed gemaakt. Een spannende wedstrijd met kansen voor de overwinning aan beide kanten viel uiteindelijk in de richting van Les Bleus. De ploeg van Renard had iets meer balbezit 54% maar creëerde meer kansen dan de Brazilianen. De openingstreffer van Eugénie Le Sommer viel al vroeg. Na de gelijkmaker van Cristiane de Oliveira lag de wedstrijd weer open. Renard wist na een goed voortgezette corner binnen te knikken en de driepunter te verzilveren in de slotfase van de wedstrijd. Met vier punten op zak lijkt de weg open te liggen naar de knock-out. Aan een gelijkspel tegen Panama, de zwakste groepsgenoot, hebben de Fransen genoeg. 

Een overwinning in Sydney van Frankrijk heeft een odd van 1.03. Wederom een slippertje van Franse zijde betaalt met een dubbele kans 12.5 uit. Hiervoor moeten de Panamese dames een resultaat halen. 

Frankrijk lijkt oppermachtig op papier. Weet Le Sommer 2 treffers of meer te scoren dan staat daar 2.9 keer je inzet tegenover, voeg je daar nog een treffer van Khadidiatou Diani aan toe dan krijg je 4.3 maal je inzet terug. 

12:00 Jamaica – Brazilië

Gelijktijdig met de wedstrijd in Sydney wordt er in Melbourne afgetrapt tussen Brazilië en Jamaica. Jamaica deed wat het moest doen tegen Panama en won de wedstrijd met een schamele 0-1. Desalniettemin is de ploeg nog altijd in de race voor de knock-out. Aan een gelijkspel heeft de ploeg genoeg. De Braziliaanse dames moeten winnen om nog naar de knock-out te kunnen. Hoewel ze op papier veruit de favorieten zijn, brengt dit natuurlijk extra druk met zich mee. 

Vier jaar geleden stonden beide landen ook tegenover elkaar. Destijds in groep C alwaar het 3-0 eindigde voor Brazilië. De dame van de wedstrijd werd Cristiane die tekende voor een hattrick. De 1-0 via het hoofd, de 2-0 met een schot met links en de derde met een directe treffer uit een vrije trap. 

Ook nu zijn de Braziliaanse dames de favoriet bij de bookmakers met een odd van 1.21 keer je inzet. Weet Jamaica te winnen, dan staat daar 12 keer je inzet tegenover. Een gelijkspel, dat voor Jamaica genoeg is, keert 7 maal je inzet uit. Brazilië wint en Martha scoort wordt beloond met een kleine verdubbeling (1.93) van iedere ingezette euro.  

bet365 banner breed

Author: Richard Lee