WK dames zondag 30 juli

WK dames zondag 30 juli

Bij het WK dames zondag 30 juli gaan de eerste beslissingen vallen. In groep A wordt de laatste wedstrijd gespeeld en wordt bekend wie er naar de knock-outfase van dit toernooi mogen gaan en welke ploegen de eerste afvallers van dit wereldkampioenschap zijn. Om 11.00 Nederlandse tijd weten we de eindstand van groep A waarin iedere ploeg op voorhand nog de mogelijkheid heeft op de tickets voor de achtste finale. 

Ga je wedden op het WK dames, dan doe je dat bij een Nederlands casino met een vergunning van de KSA. De beste aanbieders hebben we voor je op een rij gezet.

WK dames zondag 30 juli – 06:30 Zuid-Korea – Marokko

Vroeg in de Nederlandse ochtend nemen Zuid-Korea en Marokko het tegen elkaar op. De beide ploegen stonden in de historie nog niet eerder tegenover elkaar. Het is een zeer belangrijke ontmoeting met Duitsland en Colombia reeds op drie punten. De overige ploegen uit groep H wonnen de openingswedstrijden. Duitsland walste met 6-0 over Marokko heen en Zuid-Korea moest haar meerdere erkennen tegen Colombia en werd met 2-0 verslagen. 

Op papier mag Zuid-Korea zich in deze wedstrijd de favoriet noemen voor de driepunter. Je krijgt bij een overwinning van Zuid-Korea 1.57 keer je inzet terug. Marokko keert 6.2 maal iedere euro uit als de ploeg voor het eerst een wedstrijd op het wereldkampioenschap weet te winnen. Een gelijkspel tussen beide teams heeft een odd van 3.95. 

09:00 Noorwegen – Filipijnen 

Voor Noorwegen is het nu al pompen of verzuipen, de Noren kennen een slechte opening van het wereldkampioenschap. In de openingswedstrijd tegen Nieuw-Zeeland werd er met 1-0 verloren. De slechte start moest tegen Zwitserland worden goedgemaakt maar daar eindigde het in een teleurstellende 0-0. Met één winstpunt heeft Noorwegen niets meer in eigen hand. Er moet gewonnen worden van de Filipijnen en er moet een gunstig resultaat in de ontmoeting tussen Zwitserland en Nieuw-Zeeland komen voor een Noorse ticket in de knock-out.

De Filipijnen zitten in een gunstigere positie. Door de overwinning op Nieuw-Zeeland in de tweede wedstrijd van het wereldkampioenschap staat de ploeg nu op een gedeelde tweede plaats. Op papier heeft de ploeg genoeg aan een gelijkspel als Zwitserland de wedstrijd wint. Bij een overwinning zijn de Filipijnen veilig. Een nederlaag is niet voldoende voor de ploeg. 

Waar Noorwegen voor aanvang van het toernooi werd gezien als zekerheidje in de knock-out vanuit groep A, wordt het een taaie opgave. Toch zien de bookmakers in de derde groepswedstrijd de ploeg van sterspeelster Ada Hegerberg als favorieten. Je krijgt bij een overwinning van Noorwegen 1.12 keer je inzet terug. Weten de Filipijnen wederom te stunten, dan zet Jack’s daar een odd van 21 tegenover. Een gelijkspel tussen beide landen heeft een quotering van 9. Een goal van Hegerberg wordt beloond met 1.53 keer je inzet. Opent ze de score in de wedstrijd en scoort ze de eerste Noorse goal van dit wereldkampioenschap, dan heeft dat een quotering van 3.3. 

WK dames zondag 30 juli – 09:00 Zwitserland – Nieuw-Zeeland 

In groep A is dit de wedstrijd waar het om draait. De nummer 1 en 2 zullen het moeten uitvechten wie er als groepshoofd naar de knock-out gaat. Ook Noorwegen en de Filipijnen kunnen nog roet in het Zwitserse of Nieuw-Zeelandse eten gaan gooien waardoor er flink wat druk op de ketel staat. 

Zwitserland heeft de beste papieren met een resultaat uit beide wedstrijden. De vier punten bieden voor nu de eerste positie. Nieuw-Zeeland beging een slippertje in de wedstrijd tegen de Filipijnen waardoor ze nu op de tweede plaats staan. De bookmakers geven het voordeel aan de Zwitsers en belonen een Zwitserse overwinning met 2.15 maal je inzet. Echter heeft Nieuw-Zeeland uiteraard het stadion achter zich staan als 12e man. Jack’s keert 3.9 maal je inzet uit bij een overwinning van the All Blacks. 

11:30 Duitsland – Colombia 

De laatste wedstrijd van de zondag is de ontmoeting tussen Duitsland en Colombia. Een partij om de eerste plaats in groep H. Duitsland en Colombia wonnen de openingswedstrijden en mogen nu uitmaken wie er op kop komt in groep H. 

Het overtuigende Duitsland heeft hier de beste papieren voor. De odd van een overwinning van die DFB-Frauen is 1.24. Weten de Colombiaanse dames een driepunter te behalen, dan keert Jack’s daar 11.75 keer je inzet uit. Een gelijkspel heeft een odd van 6.25 . 

Een combinatieweddenschap waarin Duitsland wint, er meer dan 2.5 treffers worden gescoord en Alexandra Popp twee treffers maakt heeft een quotering van 6.1. 

bet365 banner breed

Author: Richard Lee